Tuotteet

Muotokuva on valmis, kun digitaalinen kuvatiedosto on jälkikäsitelty ja vedostettu valokuvaksi. 

Valokuvaajan työssä vain pieni osa on valokuvaamista, suurin osa työstä on tietokoneen äärellä istumista – kuvien valintaa, jälkikäsittelyä, asiakkaiden kanssa viestintää ja kuvien vedostamista. Tarukuvan tuotteita voit tilata oman mieltymyksen ja tarpeen mukaan. 

Kuvauksen jälkeen

Kuvaustuokion jälkeen valitsen parhaimmat noin 25-30 kuvaa, joille teen kevyen jälkikäsittelyn. Saat noin viikon kuluttua kuvauksesta sähköpostilla linkin nettigalleriaan, josta voit valita mieluisimmat otokset, jotka haluat kuvatuotteina ja digitaalisina tiedostoina. Teen valitsemiisi kuviin kuvankäsittelyn ammattitaidolla ja vedostan kuvat laadukkaille valokuvapapereille tai vaikka puulle. Tarukuvan pienet puutaulut valmistan itse käsityönä alusta loppuun ja suuret puutaulut valmistuvat yhteistyökumppanin verstaalla Helsingissä.

Digitaaliset kuvatiedostot

Valitsen kuvauksissa syntyneistä otoksista parhaat eli noin 25-30 kuvaa yksityiseen nettigalleriaan, josta pääset valitsemaan itsellesi mieluisat kuvat. Nettigallerian esikatselukuvat ovat kevyesti jälkikäsiteltyjä ja teen lopullisen yksilöllisen kuvankäsittelyn jokaiselle valitsemallesi kuvalle. Kuvankäsittelyn jälkeen vedostan ne paperivalokuviksi, puutauluksi tai toimitan digitaalisina kuvatiedostoina sopimuksen mukaan.

Palvelupaketteihin kuuluvista ja lisätilatuista kuvatiedostoista saat teettää kuvatuotteita omaan ja lähipiirin yksityiseen käyttöön niin paljon kuin haluat, mutta kuvien kaupallinen käyttö on ehdottomasti kielletty! Tekijänoikeudet säilyvät minulla, ja sosiaalisessa mediassa kuvien julkaisun yhteydessä on mainittava kuvaajaksi Tarukuva.

1 kuvatiedosto 25,00 €
5 kuvatiedostoa 100,00 €
10 kuvatiedostoa 180,00 €
koko galleria
väri ja mustavalkoisina kuvatiedostoina 350,00 €

Hinnat sisältävät alv 24%

Valokuvavedokset

Vedostan kuvat laadukkaille Epsonin tai Hahnemuhlenin valokuvapapereille, jotka kestävät oikein säilytettynä aikaa. Minulla on käytössä erityisesti valokuvavedostukseen tarkoitettu tulostin, joka tuottaa kestäviä ja korkeatasoisia tulosteita sekä mustavalkoisina että värillisinä. Palvelupaketteihin kuuluvat valokuvavedokset toimitan happovapaissa pohjukkeissa, jotka suojaavat kuvaa. Ne ovat kehystysvalmiita ja kooltaan sellaisia joihin sopii useimmat kehykset tai voit viedä kuvan kehystämöön. Kuvista voit tilata myös suurempia tulosteita aina A3 -kokoon saakka.

A6 (10x15cm) 15,00 € sisältää pohjukkeen
A5
(15x21cm) 25,00 € sisältää pohjukkeen
A4
(21x30cm) 35,00 €
A3
(30x42cm) 90,00 €

Hinnat sisältävät alv 24%

Puutaulu

Pienet puutaulut

Parhaasta kuvasta voit tilata yksilöllisen valokuvapohjaisen taideteoksen. Valokuvavedoksen pigmentti siirrettynä puulle valmistuu alusta loppuun käsityönä, joten jokainen taulu on uniikki. Puutaulu on kaunis sisustuselementti ja upea lahjaidea! Taulun koon voit valita A4 -kokoon asti. Se on ripustusvalmis taakse kiinnitetyn rautalangan avulla. Voin valmistaa puutaulun myös sopivan kokoiseksi ajanpatinoimaan vanhaan kuvakehykseen.

Suuret puutaulut

Puutaulut, jotka ovat A4 -kokoa suurempia valmistuvat suomalaiselle koivuvanerille Uv -tulostustekniikalla yhteistyökumppanin verstaalla Helsingissä. Jokainen suuri puutaulu on puun kuvioinnin vuoksi ainutlaatuinen. Suuri puutaulu on tyylikäs ja persoonallinen yksityiskohta kodin sisustuksessa.

Puutaulu hinnasto:

Pienet puutaulut

A6 (10x15cm) 85,00 € / kpl
A5
(20x15cm) 120,00 € / kpl
A4
(28x20cm) 150,00 € / kpl

Hinnat sisältävät alv 24%

Suuret puutaulut

30x40cm 170,00 € / kpl
50x75cm 240,00 € / kpl
70x105cm 380,00 € / kpl

Hinnat sisältävät alv 24%

Kiitoskortti

Perinteinen klassinen kiitoskortti on tyylikäs muisto vieraille juhlapäivästä. Laadukas kiitoskortti on taitettava, helmenvalkoinen ja tukevaa kartonkia. Saat valita kuvan, jonka vedostan korttiin sopivaksi matta- tai helmiäispintaiselle valokuvapaperille. Voit itse allekirjoittaa valmiin kortin ennen lähettämistä.

Hinnasto:

10 kpl: 80,00 € sisältää kirjekuoret
20 kpl: 140,00 € sisältää kirjekuoret
30 kpl: 170,00 €
sisältää kirjekuoret

Hinnat sisältävät alv 24%